- This event has passed.
4 COURSE DINNER MENU + SAM GHEZZI & FABIAN LAURIDSEN DUO
May 9, 2023 @ 17:30 - 23:30
80,00kr. – 950,00kr.4 COURSE DINNER MENU, WELCOMEDRINK + SAM GHEZZI & FABIAN LAURIDSEN DUO LIVE
D. 9 maj kl. 17.30 i Kødbyen
Kokken bag Evoo er Marco Maccarini. Han er født og opvokset i Italien og uddannede sig til kok i Parma. Efterfølgende flyttede han til København hvor hans karriere for alvor tog fart. Her har han arbejdet på restauranter som Noma, Geist, AOC og Era Ora.
Før koncerten vil du få serveret følgende fantastiske 4-retters menu, baseret på populære italienske retter:
Menu:
Velkomstdrink
Fritto misto di verdure (årstidens grøntsager dybtstegte) og trøffelaioli
*
Gnocchi med pesto, burrata, grillede grønne bønner og ristede pinjekerner
*
Savoykål og grillede torskeruller, årstidens blomster, jomfruhummerbisque og pastinakpuré
*
Mørk chokolademousse, hindbærsauce og karamelliserede mandler
Surdejsfocaccia og olivenolie serveres sammen med menuen.
Vinmenu:
San Giovanni Marta Passerina Spumante Brut
(Lys strågul i glasset med aromaer af friske pærer, hvide blomster og sprødt brød. På ganen er den let og frisk med en behagelig syre. Perfekt at servere ved en temperatur på 8° til forretter og aperitiffer.
Pietramore Trebbiano d’Abruzzo 2019
Gul med let gyldne refleksioner med en intens og vedvarende næse med duftende og frugtagtige noter, genkendelser af moden gul frugt. Ved at ilte i længere tid åbner vinen op med yderligere aromatiske urtetoner. en dejlig krop med god blødhed, tør, varm, krydret med god vedholdenhed og en urteagtig eftersmag. Balanceret og harmonisk.
Osvaldo Barberis Langhe Nebbiolo 2021
Helt lys orange-rød, gennemsigtig farve. Smigrende, intens, blomstret duft. I munden let og frisk med stor saftighed trods intensitet, afsluttende med legende frugtsyre og finkornet tannin, der afslører Piemonte som vinens oprindelse.
Et fantastisk flot bud på en Nebbiolo, der kan drikkes afkølet på en varm sommerdag – til frokost eller et glas tidligt om morgenen.
Gnocchi og pesto bliver håndlavet efter traditionen med en støder + morter og udvalgte ingredienser.
Et udvalg af vine fra vores favoritleverandør ‘Terroiristen’ vil blive hÃ¥ndteret specielt til arrangementet!
Planen for aftenen:
17:30 Velkomst og lidt snacks
18.00 første ret serveres
20.00 Dessert serveres og koncerten starter
Vi glæder os til at se jer i Kødbyen!
Om Sam Ghezzi:
I Danmark spiller han med sin musikalske bedre halvdel Fabian Vang-Lauridsen. Forvent dansevenlige swingende shuffles, gamle jazz- og bluesballader. De to musikere er utroligt sammenspillede, og deres lyd og dynamik akkompagnerer altid hinanden med ufattelig præcision.