Extra Virgin Olive Oil

Marco Maccarini

Om bæredygtig

evoo

Evoo laver traditionel italiensk mad med et dansk og internationalt twist. Med fokus på blandt andet frisk pasta, varierer menuen med sæsonernes skiften


Bag Evoo står Marco Maccarini, som er kok med mange års erfaring i fra toppen af både den danske og italienske restaurationsbranche. Han går op i at vælge produkter fra lokale fødevareproducenter, da dette er med til at sikre kvalitet og bæredygtighed i de færdige retter.


evoo står for ekstra jomfru olivenolie og er en italiensk inspireret, kokkedrevet restaurant, der serverer BBQ burgere og frisk østers. Lavet med hovedsaligt 100% økologiske og friske råvarer fra lokale gårde, slagtere og har et stort udvalgte italienske vine, klassiske cocktails, mikrobryggeri-øl og meget mere.


Er du fan af Kødbyens kulinariske tilbud, har du måske allerede spist hos Marco! I sommer var Evoo nemlig også en del af den corona-venlige minifestival, Sommer i den

Grønne Kødby, hvor der blev serveret fantastisk bæredygtig burgers, østers og forskellige retter fra grill til de sultne gæster


kulinariske tilbud

kulinariske tilbud