About

evoo

Evoo laver traditionel italiensk mad med et dansk og internationalt twist. Med fokus på blandt andet frisk pasta, varierer menuen med sæsonernes skiften


Bag Evoo står Marco Maccarini, som er kok med mange års erfaring i fra toppen af både den danske og italienske restaurationsbranche. Han går op i at vælge produkter fra lokale fødevareproducenter, da dette er med til at sikre kvalitet og bæredygtighed i de færdige retter.


Under lock down vol. 2 tilbyder Evoo hver uge en take-away menu, hvor du kan vælge mellem to hovedretter, forskellige snacks, udvalgte vine og en dessert.

I tilberedning af maden bruger Marco mange forskellige teknikker - alt fra koldrøgning og grill, til fermentering og syltning, så du kan godt glæde dig til en stor smagsoplevelse


Er du fan af Kødbyens kulinariske tilbud, har du måske allerede spist hos Marco! I sommer var Evoo nemlig også en del af den corona-venlige minifestival, Sommer i den

Grønne Kødby, hvor der blev serveret fantastisk pasta og forskellige retter fra grill til de sultne gæster